Badkamer meubel

Een badkamer meubel kunnen verschillende dingen zijn.

Badkamer meubelVaak gaat het om een kastje dat onmisbaar is in de badkamer. Er zijn ook veel manieren om zo’n kastje neer te zetten of op te hangen. Een badkamer meubel kun je bijvoorbeeld onder je wasbak hangen of zetten. Deze zijn vaak als set verkrijgbaar.

Ook kan je een kastje hebben als badkamer meubel, waar de gootsteen al bij in zit. Deze kun je ophangen en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Een hangend badkamer meubel zal vaak beginnen vanaf 300 euro. Niet goedkoop, maar je badkamer zal er super uitzien na zo’n toevoeging!

zwevend Badkamer meubelEen badkamer meubel zijn er in verschillende maten en kleuren.

Vanwege de grote keuze en variatie kun je altijd wel wat vinden wat past bij jouw persoonlijke voorkeur, en natuurlijk wat past in jouw badkamer. Een hangend badkamer meubel vereist nog wel wat werk, maar daarna zal jouw badkamer er stralend uitzien. Het concept is vergelijkbaar met zwevende tv-meubels die je verankert in de muur – geen rocket science dus, maar toch iets ingewikkelder qua installatie dan een gewone kast, natuurlijk.

Deze meubelen worden altijd verkocht in bijvoorbeeld bouwmarkten. Hier heb je vaak veel keus en kun je om hulp vragen van iemand die er verstand van heeft!