Badkamer spiegelkast met verlichting

Bij het inrichten van uw badkamer moet goed nagedacht worden over de verlichting.

Deze moet flexibel en fuctionneel zijn. Fel licht is nodig voor het uitvoeren van taken als scheren of make-up aanbrengen. Een ontspannen sfeer wordt dan met indirect licht gecreëerd. Een badkamer spiegelkast met verlichting biedt een oplossing.

Badkamer spiegelkast met verlichtingDe verlichting

Via een badkamer spiegelkast met verlichting wordt gericht licht bij de spiegel verkregen. Om schaduwen op het gezicht en een lichtweerkaatsing via de lavabo te voorkomen plaats men het licht centraal bovenaan of met 2 lichten langs de zijkanten. Werk liever niet al te vaak met indirecte verlichting, want dat zorgt voor meer schaduwen.

Het licht van de badkamer spiegelkast met verlichting moet helder genoeg zijn om erbij te werken, maar zacht om de contouren van het gezicht te kunnen volgen. Kies geschikte verlichting die tegen een vochtige ruimte kan en laat dit professioneel aansluiten. Veiligheid hier is uiterst prioritair.

Een handigheidje!

Een badkamer spiegelkast met verlichting is een handig opbergmiddel. U bent zo bij u dagelijkse verzorgingsproducten. De kast is net breed genoeg om flesjes en flacons, parfum en kleinigheden op te bergen.

Gelukkig is een badkamer spiegelkast met verlichting in alle maten en soorten te vinden dus kan hij ook in een bestaande badkamer geplaatst worden. Ze hebben één tot drie deuren en kunnen ook langs de binnenzijde bespiegeld zijn.