Badkamer spiegels

Led spiegels

Een led spiegel is een badkamer spiegel met led verlichting. De verlichting is in de spiegel zelf verwerkt. Dit heeft echter geen effect op de vormgeving van de spiegels. Deze zijn namelijk in alle vormen en maten verkrijgbaar.

Halogeen spiegel

Een halogeen spiegel is een badkamer spiegel met halogeen verlichting. Ook bij deze spiegels is de verlichting in de spiegel zelf verwerkt en ook deze spiegels zijn in alle vormen en maten verkrijgbaar.

Neon/tl spiegels

Dit is een badkamer spiegel waarbij de verlichting ook weer in de spiegel verwerkt is. Deze spiegels zijn in alle vormen en maten te verkrijgen.

Spiegels met bovenverlichting

Hierbij is de badkamer spiegel voorzien van verlichting wat boven de spiegel geplaatst is. Er is keuze uit één of meerdere lampen of een buis.

Verwarmde spiegels

Deze spiegels zijn uitermate geschikt als badkamer spiegel. Doordat de spiegels verwarmd worden, zullen ze niet aanslaan. Hierdoor is er altijd vrij zicht.

Spiegel televisies

Voor de luxe badkamers bestaat er een badkamer spiegel voorzien van televisie. Deze spiegels hebben ook verlichting. De speakers van een spiegel televisie zijn verwerkt in een zeer dunne behuizing in de zijkanten van de spiegel.