Handig stopcontact op spiegelkast

Bekend verschijnsel

Dat de snoeren aan huishoudelijke apparatuur altijd nét iets te kort zijn komt u waarschijnlijk niet onbekend voor. Is bijvoorbeeld het snoer van uw föhnborstel lang genoeg om voor de spiegel uw haar te föhnen? En kunt u ook met scheren nét niet in het licht van de lamp komen omdat u geen spiegelkast met stopcontact heeft?

Het is toch zo makkelijk een spiegelkast met stopcontact in de badkamer. Nooit geen ergernis meer dat u net niet goed voor de spiegel kunt komen terwijl u föhnt of dat u uw badkamerspulletjes niet allemaal in de badkamer op kunt bergen.

Handig stopcontact op spiegelkastMultifunctioneel zo`n spiegelkast met stopcontact

Was vroeger de spiegelkast met stopcontact niet meer dan een hangkastje van plastic met 3 spiegeldeurtjes, een TL-lamp aan de bovenkant en een stopcontact aan de onderkant, dat is tegenwoordig wel anders.

De spiegelkast met stopcontact is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Veelal gemaakt van mooi waterbestendig afgewerkt MDF met mooie grote spiegels. Let wel op: zet het stopcontact niet te laag om vocht en de opbouw van statische elektriciteit te vermijden.

Bij integratie van de wastafel in de spiegelkast met stopcontact is tevens de gewoonlijk onbruikbare ruimte onder en boven de wastafel getransformeerd tot een handige opbergplaats voor uw föhn en scheerapparaat.