Spiegelkast verlichting

Een spiegelkast is voor uw badkamer een echt aanwinst.

U kunt uw badkamer verfraaien met een mooie design spiegelkast met TL-verlichting of LED-verlichting er in verwerkt. Een spiegelkast is handig om al je spulletjes in op te bergen en als je dan nog verlichting erbij hebt, kan je zelfs in het donker je spullen goed vinden. Een spiegelkast geeft ook uw badkamer een nieuw gezicht en brengen meer sfeer en ruimte.

Spiegelkast verlichtingSoorten verlichting

En spiegelkast is vrij multifunctioneel en je hebt er niks aan als er een zwakke spiegelkast verlichting in is geplaatst. De spiegelkast verlichting moet doeltreffend zijn en functioneel. Spiegelkast verlichting voor je op te maken of licht om je volledig te ontspannen als je bijvoorbeeld in bad ligt. Badkamer spiegelkast verlichting kan ook gebruikt worden als sfeer verlichting, dus er zijn talloze mogelijkheden.

LED-verlichting wordt veel gebruikt in spiegelkasten, maar ook kleine tl spiegelkast verlichting. Led verlichting gaat langer mee en is ideaal om te verwerken in een mooie design spiegelkast. Spiegelkast verlichting is ook te verkrijgen in halogeen, met spotjes, als inbouwspot of met dimmers.

Ook kleuren verlichting is te verkrijgen die invloed hebben op je gemoedstoestand. Het kan je energie bezorgen of voor rust zorgen. Groen, geel, rood of blauw zijn daarbij de meest gebruikte kleuren. Als je voor kleuren wil kiezen check je wel best een designblog als Stijlbloem.nl voor tips & tricks, want niet alle kleuren werken goed in de badkamer!

Veiligheid en besparen

Elke badkamer is vochtig en men moet natuurlijk de veiligheidsnormen in acht nemen. Daar zijn de wettelijke veiligheidsnormen voor en worden kenbaar gemaakt door de zogenaamde IP-normen. U kunt op verlichting besparen door te gaan voor Led verlichting. Deze gaan tien keer langer mee als de andere verlichting. U kunt ook besparen door sensoren te plaatsen die u van te voren kunt afstellen op wanneer de lampen aan en uitgaan. Deze lampen zijn vergelijkbaar met deze lampen die je ongetwijfeld kent van buiten!